TAGRENSNING - ALGEBEHANDLING

Forøg husets værdi med op til 50.000 - Forlæng tagets levetid - Få et flot imødekomende tag

Vi er nogle af de førende specialister i branchen, og vi har gjort os positivt bemærket med vores effektive, miljørigtige og skånsomme tagbehandling, som aktivt fjerner skidt og alger og derved lader dit tag fremstå flot igen.

Vil du ringes op?

– Lad os tales ved

Vi er nogle af de førende specialister i branchen, og vi har gjort os positivt bemærket med vores effektive, miljørigtige og skånsomme tagbehandling, som aktivt fjerner skidt og alger og derved lader dit tag fremstå flot igen.

Vil du ringes op?

– Lad os tales ved

Et godt råd til dig – årlig service af dit tag

For at opnå det mest optimale resultat og holde væksten på taget nede, anbefaler vi, at du gentager ovenstående skumbehandling årligt. Behandlingen skal derfor ikke ses som en engangsløsning, men som en kontinuerlig proces, idet alger, skidt og snavs findes overalt i luften, og derfor vil fæstne sig på tagets overflade med tiden, hvis der ikke tages forbehold.

Ligesom dit årlige bileftersyn, er det en god idé at give taget den årlige service, da det kan forlænge tagets levetid med op til 20 år. Ved service undersøger vi tagets tilstand og giver en algebehandling af hele taget. Her fjerner vi vækstbetingelserne for fremtidige vækster, så taget fortsat står rent og pænt.

Den årlige serviceordning er på sigt en langt mere økonomisk og mindre tidskrævende løsning, end en udskiftning af taget efter en årrække med mislighold. 

Hvordan vedligeholder jeg mit tag?

For at vedligeholde dit tag, er det vigtigt at holde taget rent for smuds, alger, mos og nedfald. Problemet er, at det samler sig sammen, og gør at regnvandet ikke får fri passage. I stedet kan vandet løbe ind under taget og forårsage skader. Det er vigtigt at forebygge, da alger, smuds og snavs samler vand, hvorfor du ellers i sidste ende får problemer med mos. Hos IF Entreprise anbefaler vi at behandle taget 1 gang i året, samt få renset tagrenderne ved samme lejlighed. Derved sikrer du, at taget ikke bliver begroet, og at snavs ikke hober sig op, samt at dine tagrender holdes fri.

Hvad er alger og mos på taget?

Alger er de grønne belægninger, og mos er de større begroninger. Du ser ofte mosset samle sig i små klumper eller lægge sig oppe på tagryggen. Problemet med alger er, at de holder på vandet og giver næring til at mosset kan gro. Mosset slår rødder ned i taget og forårsager med tiden skader. Mos kan også blokere for vandnedløb, så vandet i stedet løber ind under taget.

Hvilke midler bruger vi til tagrensning?

Der er kun få godkendte produkter til tagrensning. Neutralon og AlgeFri N. Dette er de to produkter, Nanostone bruger til tagbehandling. Derudover skal du være opmærksom på, at der skal samles op i tagrenderne, hvis du har separat kloakering.

Hvordan ser alger på fliser ud?

Alger er mest kendt for at være grønne, men du ser dem også som mørke, røde og gule. De mørke belægninger vil typisk have et strejf af grønt, hvis du ridser i overfladen med en finger.

ER DU I TVIVL OM ENTREPRISEFORMEN?

Har du lavet din research, men er stadig i tvivl om du er bedst stillet med en totalentreprise eller hovedentreprise, så kontakt os i dag og lad os tage en snak om det konkrete projekt.

Vi byder gerne på en kop kaffe, hvor vi i ro og mag kan tage en snak og vi kommer meget gerne med input til dine idéer for projektet – det kunne være inden for entrepriseform, projekteringsniveau, udformning og materialevalg, projektets bæredygtighedsniveau m.v.

Tag det næste skridt ved at kontakte os og få en aftale i kalenderen, så vi sammen kan finde den bedste løsning for dig og dit byggeprojekt.

KONTAKT OS

Skriv til os og lad mig hjælpe dig med at forme din drøm., så du kommer helt i mål med dine visioner for dit nye erhvervsbyggeri.

Anders Fischer / Partner, Byggesagkyndig,Syn-og skønsmand